Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pizza med carpaccio, valnødder og trøffelolie
Opskrift på skøn pizza med carpaccio, valnødder, ruccola og trøffelolie.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Gourministeriet, Italiensk
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Servings
4
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
1
portion
pizzadej
- klik her
Topping
1
portion
pizzasauce - klik her
2
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
24
skiver
carpaccio
2
store håndfulde ruccola
2
håndfulde
valnødder
Parmesan
Trøffelolie
Peber
Sådan gør du
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella og et drys parmesan på hver bund.
Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne. I ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, - ovne varmer forskelligt.
Lad bundene køle 5 min. inden de toppes med carpaccio, ruccola, valnødder og trøffelolie samt friskkværnet peber.
Video