Smørristet franskbrød med sennepsmayo, serrano og ost
Opskrift på lækre små hapser med sprøde brødskiver toppet med sennepsmayo, serrano, vesterhavsost og syltede rødløg. Perfekt som appetizer eller en lille forret.
Ret Forret, Snack
Køkken Dansk
Samlet tid 15 minutterminutter
Servings 12personer
Ingredienser
6skivergod toastbrød - evt. 12 hvis skiverne er små
Udstik 12 cirkler af brødskiverne, på ca. 7 cm i diameter.
Smelt en smule smør på en pande ved middel varme, og steg brødskiverne til de er sprøde og gyldne på begge sider, – ca. 3 min. på hver side. Lad dem hvile på lidt køkkenrulle.
Skær osten i skiver, - de skal være et par millimeter tykke.
Halver stykkerne af serranoskinke, så du ender med 12 halve stykker.
Smør brødskiverne med en god klat sennepsmayo, og top disse med et par kvist ruccola eller bredbladet persille.
Læg skiver af vesterhavsost ovenpå, krøl parmaskinken og læg den på osten.
Slut af med syltede rødløg og samt små kviste blød timian.