Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Sliced bøf med bløde løg
Opskrift på lækker frokost ret eller tilbehør til det kolde bord, - lækre saftige bøffer toppet med bløde søde løg, syltede rødløg og karse.
Serveres retten som frokost er der til 2 personer, er den del af et kold bord er der til 4 personer.
Ret
Frokost
Køkken
Dansk
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
Bøffen
2
gode bøffer, jeg bruger rib eye
Salt og peber
Olie
Bløde søde løg
2
store løg, skåret i ringe
50
g
smør
1 1/2
spsk
sukker
Derudover
Syltede rødløg
Karse og fint snittet forårsløg
Evt. syltede sennepsfrø
Rugbrød
Sådan gør du
Bløde søde løg
Smelt smørret i en lille kasserolle, og steg løgene blanke og møre ved middel varme.
Tilsæt sukkeret og lad sukkeret smelte og karamellisere løgene.
Når løgene er let gyldne skruer du ned til svag varme, så løgene blot holder sig lune.
Bøffen
Varm en pande op med en smule olie, – den skal være brændende varm.
Krydr bøfferne med salt og peber, og steg dem i ca. 2-3 min på hver side, – alt efter tykkelse og hvordan du ønsker dem tilberedt.
Lad bøfferne trække et par minutter inden de skæres ud.
Servering
Skær bøfferne ud i tykke skiver og læg dem i 2 lag på en tallerken.
Top med masser af bløde løg og syltede rødløg og pynt med karse, forårsløg og evt. syltede sennepsfrø.
Video