Finthakket forårsløg og evt. frisk finthakket jalapenos til servering
Sloppy Joes fyld
500ghakket oksekød
1grøn peber, skåret i små tern
1løg, finthakket
2fedhvidløg, revet eller presset
1/2dlbarbecuesauce
1/2dlketchup
3spskchilisauce - jeg bruger Chu Chum original
1spskgul sennep
1spskworcestershire sauce
Salt og peber
Olie
Sådan gør du
Sloppy Joes fyld
Varm lidt olie i en gryde og svits løg, peberfrugt og hvidløg af i et par minutter.
Tilsæt kødet og lad det brune godt af, og krydr med salt og peber.
Hæld barbecuesauce, worcestershire, ketchup, sennep og chili over, og varm godt igennem. Undlad at "koge den ind", - den skal være lækker snasket.
Smag til med salt og peber, sluk for blusset og lad retten stå mens pizzabundene rulles ud.
Pizzaerne
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Fordel halvdelen af cheddaren på bundene, top derefter med Sloppy Joes fyldet og fordel resten af cheddarosten over fyldet.*Jeg smurte det yderste af pizzakanterne med et tynd lag barbecuesauce. Du kan også vælge at bruge almindelig pizzasauce, eller helt undlade.
Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i forvarmet ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, - ovne varmer forskelligt.
Server pizzaerne med et drys finthakket forårløg, og evt. finthakket frisk jalapenos.