Dræn mozzarella ostene for væde og mas så meget væde ud som muligt. Jeg krammer dem gerne i lidt køkkenrulle, – så de er helt tørre.
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Smør bundene med pizzasauce, og fordel den revede mozzarella herover.*Du kan med fordel gemme en smule mozzarella, som du fordeler på pizzaerne lige efter bagning. Så smelter den en smule, men har stadig den cremede friske smag og konsistens.
Riv to af de friske mozzarella i grove strimler og fordel også disse på pizzabundene, - krydr med salt og peber.
Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader. Hold øje, - ovne varmer forskelligt.
Riv de sidste to mozzarella i grove strimler og fordel dem på de varme pizzabunde, - top med friske tomater og masser af frisk basilikum.
Krydr med med friskkværnet peber, og giv evt. pizzaerne en smule god olivenolie på toppen inden servering.