Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Pizza med æg og bacon
Lækker pizza toppet med det bedste fra morgenbordet.
Ret
Frokost, Hovedret, Morgenmad
Køkken
Gourministeriet, Italiensk
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Antal
4
Personer
Forfatter
Dianna
Ingredienser
1
portion
pizzadej
- klik her
1
portion
pizzasauce - klik her
250
g
bacon
12
æg
2
bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
Tørret persille og chiliflager til toppen
Sådan gør du
Skær baconskiverne i stykker på ca. 3 cm og steg dem gyldne i en smule olie, de skal ikke steges sprøde. Lad dem suge på lidt køkkenrulle.
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.
Top med bacon og forbag dem i ca. 10 min. ved 250 grader.
Slå 3 æg ud på hver pizza og bag dem færdigt i ca. 3-5 min. til hviden er tilberedt.
Top pizzaerne med rigeligt chiliflager og tørret persille.
Video