Go Back
+ servings
Klassisk burger - Opskrift på hjemmelavede burgers

Klassisk burger

Opskrift på lækre klassiske burgers med hjemmelavet burgerdressing.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 800 g

    hakket oksekød

  • 4

    burgerboller, prøv disse lækre hjemmebagte burgerboller

  • 12 skiver

    syltede agurker

  • 1/4 iceberg salat, fintsnittet
  • 2 tomater, skåret i skiver
  • 1

    løg, skåret i skiver

  • 8 skiver

    cheddar

  • Olie

Burgerdressing

  • 1 1/2 dl

    mayonnaise

  • 2 spsk

    ketchup

  • 1 tsk

    sød sennep

  • 10 skiver

    syltede agurker, finthakket

  • 1/2 tsk

    løgpulver

  • 1/2 tsk

    paprika

  • Salt og hvid peber

Sådan gør du

Burgerdressing

  • Bland alle ingredienserne til dressingen og smag til med salt og peber.
  • Opbevar den på køl til den skal serveres.

Klassisk burger

  • Del kødet i 4 lige store stykker og form dem til flade bøffer, - krydr med salt og peber.
  • Steg bøfferne i en smule olie på en pande, eller smid dem en tur på grillen. Herhjemme kan vi god lide dem rosa, men steg dem som ønsket. Top bøfferne med 1-2 skiver cheddar på hver.
  • Lun burgerbollerne i ovnen, - ca. 3-5 min. ved 180 grader.
  • Saml din burger, - top den nederste bolle med dressing, iceberg, bøf, løgringe, tomater og syltede agurker. Smør top bollen med burgerdressing og læg denne på din burger, - så er der serveret.