Go Back
+ servings
Pizza Meat Monster - Opskrift med oksekød, pepperoni og pølser

Pizza Meat Monster

Opskrift på lækker pizza toppet med cocktailpølser, pepepronoi og hakket oksekød.
4.5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Tomatsauce

  • 1 ds

    hakkede tomater

  • 1

    stort løg, fint hakket

  • 3 fed

    hvidløg, finthakket

  • 1 tsk

    basilikum

  • 1 tsk

    oregano

  • Olivenolie

  • Salt og peber

  • Frisk basilikum, - kan undlades

Topping

  • 4 bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde
  • 160 g

    hakket oksekød

  • 100 g

    pepperoni

  • 200 g

    cocktail pølser, halveret

  • Salt og peber

  • Evt. chiliflager, tørret persille og oregano

Sådan gør du

Tomatsauce

  • Steg løg og hvidløg af i en gryde med lidt olivenolie.
  • Tilsæt de flåede tomater og krydderier og lad saucen simre i min. 30 min, - eller til væden er fordampet. Smagen bliver mere intens jo længere tid den står.
  • Tilsæt til sidst friske basilikumsblade og stil til side.

Topping

  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Smør pizzabunden med tomatsauce og fordel bøffel mozzarella på bundene.
  • Top med klatter af hakket oksekød, pepperoni og de halverede pølser og krydr med salt og peber.
  • Bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader.
  • Drys med chiliflager, tørret persille og oregano.