Go Back
+ servings
Mexicanske tacos - Opskrift på tacos med krydret oksekød

Tacos med mexicansk krydret oksekød og grøntsagssalsa

Opskrift på bløde tacos fyldt med krydret oksekød, grov salsa og avocado.
5 fra 2 stemmer
Udskriv Pin
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Fyld

  • 600 g

    hakket oksekød

  • 1

    løg, finthakket

  • 1

    peberfrugt, finthakket

  • 2 fed

    hvidløg, revet eller presset

  • 5 skiver

    syltede jalapenos, finthakket

  • 3 spsk

    mexicansk krydderi eller tacomix

  • Salt og peber

  • Olie

Grøntsagssalsa

  • 2

    store tomater

  • 1

    rød peberfrugt

  • 1

    grøn peberfrugt

  • 1

    lille rødløg

  • 1 ds

    majs

  • 1 håndfuld

    persille

  • Salt og peber

Derudover

  • 8 stk

    pr person

  • 150 g

    revet cheddar til topping

  • 1 portion

    guacamole

Sådan gør du

Grøntsagssalsa

  • Snit og hak alle grøntsagerne og bland dem godt sammen.
  • Vend dem med lidt salt og peber og stil til side.

Fyld

  • Varm lidt olie i en gryde og steg løg, peberfrugt og hvidløg af ved middel varme.
  • Tilsæt kødet og brun det godt af.
  • Tilsæt mexicansk krydderi og jalapenos, og varm det godt igennem, - smag til med salt og peber.
  • Varm i mellemtiden de bløde tortillas som beskrevet på pakken.
  • Top dine tortillas med revet cheddar, kødfyld, mere cheddar, grov grøntsagssalsa og en god klat guacamole.