Mexicansk krydderi - Opskrift på hjemmelavet mexicansk krydderi

Hjemmelavet mexicansk krydderi

Hjemmelavet mexicansk krydderi
Opskrift på hjemmelavet mexicansk krydderi
Denne opskrift giver et mellemstort krydderiglas.
Mexicansk krydderi - Opskrift på hjemmelavet mexicansk krydderi

Mexicansk mad smager simpelthen fantastisk, og enhver mexicansk ret fortjener et godt hjemmelavet mexicansk krydderi. Det er så nemt at lave sit eget mexicanske krydderi, og det smager fantastisk til både at krydre kød med til tortillas, nachos mv., men også i andre mexicanske retter som min one pot pasta med mexicansk krydret oksekød, Huevos Rancheros eller i lækre sprøde tinga taquitos.

Mexicansk krydderi - Opskrift på hjemmelavet mexicansk krydderi

Hjemmelavet mexicansk krydderi

Opskrift på hjemmelavet mexicansk krydderi
Denne opskrift giver et mellemstort krydderiglas.
Bedøm opskriften - Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.24 fra 13 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Samlet tid: 5 minutter

Video af opskriften

Ingredienser

  • 3 spsk

    spidskommen

  • 2 spsk

    sød paprika

  • 1 spsk

    stødt koriander

  • 1 spsk

    chili pulver

  • 1 spsk

    løg pulver

  • 1 spsk

    hvidløgs pulver

  • 1/2 spsk

    chiliflager

  • 1/2 tsk

    stødt kanel

  • 1/2 tsk

    stødt nelliker

  • 1/2 tsk Salt og peber

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne, smag til med salt og peber, og opbevar krydderiet i et lufttæt krydderiglas.

Kommentarer

  1. Pingback: Mini tortillas - Opskrift på hjemmelavede mini tortillas

  2. Pingback: Pulled beef - Opskrift på den lækreste pulled beef

  3. Pingback: One pot pasta vegetar - Opskrift på mexicansk vegetar pastaret

  4. Pingback: Mexicanske tacos - Opskrift på tacos med krydret oksekød

  5. Pingback: Hjemmelavet gyros krydderi - Opskrift på græsk gyros

  6. Pingback: Tinga taquitos - Sprøde tortilla ruller med oksekød og grøntsager - Gourministeriet

  7. Trine Jakobsen

    Hej Dianna
    Din mexicanske krydderiblanding ser spændende ud! Du skriver, st der skal spidskommen i. Er det hele eller knust spidskommen (pulver)?
    Mvh Trine

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)