Guacamole - Opskrift på nem guacamole

Guacamole

Guacamole
Opskrift på den lækreste guacamole
Guacamole - Opskrift på nem guacamole

Lækker cremet guacamole, – let krydret, frisk og super nem at lave.
Denne smukke grønne avocado dip er jo simpelthen det bedste, – vi elsker guacamole herhjemme.
Avocadoerne kan blendes i en minihakker eller moses med en gaffel, – det er hvad humøret er til, – begge dele er fantastisk.
Guacamole smager vidunderligt til alle former for mexicansk mad, – men faktisk går en guacamole også virkelig godt til en ovnstegt kylling, i sandwich eller bare som dip til en skål grøntsagsstænger.
Guacamole kan sagtens opbevares i en tætlukket boks, – dryp den evt. med limesaft på toppen og læg en avocadosten ved, så holder den farven fint.
Alternativ kan du lige skrabe toppen af, så er guacamolen flot grøn nedeunder.

Guacamole – Opskrift på flot grøn guacamole
Har du været uheldig at få fingrene i en pakke kedelige avocadoer, kan du blende en håndfuld spinat i din guacamole.
Det giver den en smuk grøn farve, og kan ikke smages. Din guacamole vil ligeledes holde farven super flot.
Bruger du spinat i din guacamole skal den en tur i blenderen, – her kan du ikke mose den med en gaffel.

Guacamole - Opskrift på nem guacamole

Guacamole

Opskrift på den lækreste guacamole
Bedøm opskriften – Jeg håber den smagte dejligt?

Klik & bedøm på stjernerne nedenfor

4.73 fra 11 stemmer
Udskriv Pin Bedøm opskriften 🙂
Ret: Tilbehør
Køkken: Mexicansk
Samlet tid: 10 minutter
Ændre antal4 Personer

Video af opskriften

Ingredienser

  • 3

    modne avocadoer

  • 1-1 1/2 lime, saften heraf (smags selv til)
  • 1 knsp cayennepeber
  • 1-2 knsp spidskommen
  • Salt og peber
  • Evt. et lille fed hvidløg, fintrevet
  • Hakket koriander, hvis du kan lide det

Sådan gør du

  • Skær avocadoerne over og skrab frugtkødet ud med en ske.
  • Mos det med en gaffel eller blend det i en minihakker sammen med spidskommen og cayenne.
  • Smag til med limesaft, salt og peber.
  • Opbevar guacamolen tildækket med en avocadosten i midten, til den skal serveres. Vær opmærksom at toppen godt kan blive misfarvet hvis den står for længe, – det kan nemt skrabes af med en ske.
Guacamole - Opskrift på nem guacamole
Guacamole – Opskrift på nem guacamole

Kommentarer

  1. Pingback: Tortilla supreme med oksekød - Opskrift alla nachos supreme

  2. Pingback: Cremet avocadodressing - Opskrift på dressing med avocado

  3. Pingback: Tinga taquitos vegetar - Opskrift på mexicanske sprøde tortilla

  4. Pingback: Mexicanske enchiladas - Opskrift med krydret oksekød og grønt

  5. Pingback: Tinga taquitos - Opskrift på sprøde tortillas med oksekød

  6. Pingback: Pulled Pork Nachos - Opskrift på nachos med pulled pork

  7. Torben

    Hvorfor skal der være en avocadosten i midten, når den opbevares?

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Bedøm opskriften - jeg håber den smagte godt :)