Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Pizza bianco med græskar, pesto og mascarpone
Opskrift på lækker pizza bianco med græskar, pesto og mascarpone.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Italiensk
Nøgleord
Hjemmelavet pizza, Pizza
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Servings
4
Personer
Calories
1204
kcal
Author
Dianna
Ingredienser
1
portion
pizzadej
- klik her
300
g
mozzarella
200
g
mascarpone
4-6
spsk
grøn pesto - prøv denne
ruccola pesto
300
g
hokkaido græskar
4
håndfulde
ruccola
30
g
pinjekerner
Salt og peber
Sådan gør du
Skær græskarret i ultra tynde skiver, - gerne på et mandolinjern.
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundene.
Top med græskar, klatter af pesto og drys med pinjekerner. Krydr med salt og peber.
Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
Server pizzaerne toppet med frisk ruccola.
Video
Nutrition
Kalorier:
1204
kcal
|
Kulhydrater:
131
g
|
Protein:
42
g
|
Fedt:
58
g
|
Mættet fedt:
27
g
|
Flerumættet fedt:
5
g
|
Enkeltumættet fedt:
6
g
|
Kolesterol:
110
mg
|
Natrium:
2454
mg
|
Kalium:
433
mg
|
Fiber:
6
g
|
Sukker:
19
g
|
A-vitamin:
2982
IU
|
C-vitamin:
12
mg
|
Kalcium:
525
mg
|
Jern:
8
mg