Tilsæt hvedemel og salt, og rør dejen på maskine, til den slipper kanterne.Kør den ved god høj hastighed, - det tager sagtens 10-15 minutter.
Dæk skålen med film, og sæt den på køl natten over.Lad den gerne hæve 30 minutter på køkkenbordet, inden den kommer på køl.
Tag dejen ud af køleskabet, og lad den stå ved stuetemperatur imens ovnen varmes op.Brug gerne bagestål, eller lad bagepladen varme med op i ovnen.
Del dejen i 2, og form dem til 2 lange pølser ved hjælp af en dej spartel.
Del hvert stykke i 6 boller, drys med sesam og læg dem på en bageplade.Lad dem gerne efterhæve i20 min.
Bag bollerne i en forvarmet ovn ved 230 grader, almindelig ovn, i ca. 18 minutter.Lad dem køle af på en rist eller bagepladen, inden de pakkes i en tætlukket pose.Opbevar dem ved stuetemperatur.