Go Back
+ servings
Edamame bønne hummus - Opskrift på den bedste edamame bønne dip

Edamame bønne hummus

Opskrift på den lækreste edamame bønne hummus
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 20 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 250 g

    edamame bønner uden skal, - vægt er uden skaller

  • 1/2 dl

    olivenolie

  • 1/4 dl

    vand, - måske en smule mere

  • 1 fed

    hvidløg

  • 2 spsk

    lys tahin

  • 1 citron, saften heraf
  • 1/2 tsk

    spidskommen

  • Salt

Sådan gør du

  • Kog de bælgede edamame bønner i 5 min., hæld vandet fra og skyld dem i koldt vand så de køler hurtigere af.
  • Hæld bønner i en blender sammen med hvidløg, tahin og saften af 1/2 citron og start blenderen.
  • Hæld olien på af et par omgange, gerne mens blenderen kører og blend videre.
  • Tilsæt spidskommen og juster konsistensen med vand.
  • Kør dippen i 8-10 min på blenderen, - så opnår du det bedste resultat.
  • Smag til med salt og evt. yderligere citronsaft.