Go Back
+ servings
Butterbean hummus - Opskrift på cremet butterbean hummus

Cremet butterbean hummus

Den bedste opskrift på lækker cremet butterbean hummus.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Samlet tid: 15 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 dåse

    butterbeans

  • 2 spsk

    lys tahin, - den er meget mere mild og rund i smagen end den mørke

  • 1 fed

    hvidløg, pillet og skåret i skiver

  • 1

    citron, saften heraf

  • 1/2 dl

    olivenolie

  • 1/4 dl

    vand, - måske lidt mere

  • 1/2 tsk

    røget paprika

  • Salt

Sådan gør du

  • Skyl bønnerne i rigeligt vand, og hæld dem derefter i en blender.
  • Tilsæt hvidløg, tahin og citronsaft og start blenderen. Hvis det er muligt, er det en god ide at tilføje olie imens blenderen kører, og ellers tilføjes olien af et par omgange.
  • Juster konsistensen med vand, og fortsæt med at blende til hummusen er fin glat, - det kan sagtens tage 5 minutter eller mere.
  • Tilsæt til sidst røget paprika og smag til med salt.