Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Pizza med spicy kødboller, peber og løg
Opskrift på pizza med spicy kødboller, grøn peber og mozzarella.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Italiensk
Samlet tid
1
time
time
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
1
portion
pizzadej - klik her
1
portion
pizzasauce - klik her
350
g
revet mozzarella
2
små løg, skåret i ringe
1
grøn peber, skåret i små tern
Salt og peber
Friske jalapenos, finthakket (uden kerner) til servering
Spicy kødboller
400
g
hakket oksekød
1
lille løg, finthakket
1
frisk jalapenos, finthakket
1
fed
hvidløg, revet eller presset
1/2-1
tsk
chiliflager - juster efter styrke
Salt og peber
Sådan gør du
Bland ingredienserne til kødbollerne, krydr med salt og peber og stil til side.
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Smør bundene med pizzasauce, og fordel mozzarellaen herover.
Rul farsen til små kødboller, og fordel dem på pizzaerne. Du kan også blot placere farsen i mindre klumper, - det er op til dig.
Fordel løgringe og peberfrugt på bundene, og krydr med salt og peber.
Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, – i forvarmet ovn, ca. 12-15 min ved 250 grader.
Inden servering toppes pizzaerne med frisk finthakket jalapenos.
Video