Opskrift på lækre fiske tacos med fiskefrikadeller, urte dressing, syltede rødløg og salat.Denne opskrift tager udgangs punk i 2 tacos pr person til 6 personer, - eller 3 tacos pr. person til 4 personer.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Dansk
Nøgleord Fish tacos, Nem afteensmad, Nordisk mad
Samlet tid 35 minutterminutter
Servings 6personer
Ingredienser
Fiskefrikadeller med grøntsager og urter
900gfersk fiskefars - jeg har brugt guldlaks
1løg, finthakket
150ggrøntsager, groftrevet - jeg har brugt gulerod og squash
Bland ingredienserne til dressingen, smag til med salt og peber og opbevar den på køl til den skal serveres.
Fiskefrikadeller med grøntsager og urter
Rør fiskefarsen sammen med løg, revet grønt, finthakkede urter, æg, mel, salt og godt med friskkværnet peber.*Det er vigtigt at du tjekker at farsen er fersk, og ikke allerede tilsat andre ingredienser.*Grøntsagerne indeholder en god mængde væde, så tjek at konsistensen er som den skal være (blød men stadig fast) , - og ellers tilsæt en smule mælk. Det var ikke nødvendigt i min fars.
Smelt en god klat smør og en sjat olie på en pande ved middel varme.
Form fiskefrikadellerne med en ske, - i hånden eller hvordan du foretrækker det. Læg dem på panden, mas dem let flade, og steg dem til de er gyldne på begge sider.
Nordiske fisketacos
Lun dine tortillas som beskrevet på pakke.
Smør dem med dressing i bunde, og læg en lille håndfuld feldsalat ovenpå.
Halver fiskefrikadellerne, læg 2 halve i hver taco, og dryp lidt ekstra dressing på toppen.
Top med syltede rødløg, forårsløg, friskkværnet peber og evt. friske urter eller mikrogrønt.