Opskrift på fyldte madpandekager a la club sandwich, - madpandekager med kylling, bacon og karrydressing.Beregn 1-2 madpandekager pr. person, - alt efter hvor meget fyld der kommes i hver.
Hæld alle ingredienserne i en skål, og piske med en håndmixer, til dejen er fri for klumper.
Sæt dejen på køl i minimum 30 minutter.Pisk den let sammen når pandekagerne skal laves, – bare med et piskeris.
Bag pandekagerne ved middel varme, på en pande med lidt smeltet smør eller sprayfedt, – til de er gyldne på begge sider.Læg dem til side, og dæk dem evt. med staniol, så de holder på varmen.
Med denne portion vil der være madpandekager til overs, - gem dem til madpakken, eller frys dem ned. Så er der altid til en hurtig portion aftensmad.
Madpandekage med kylling, bacon og karrydressing
Tilbered kyllingen med ønskede krydderier, - og skær den i strimler. Du kan også med fordel bruge rester fra en hel kylling.
Steg baconen sprød, på panden, i ovn eller airfryer.
Fyld dine madpandekager med kylling, bacon og karrydressing, - samt dit valg af friske grøntsager.