Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Kartoffelsalat med blomkål, bacon og karrydressing
Opskrift på cremet kartoffelsalat med frisk blomkål, bacon, ærter og cremet karrydressing.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Dansk
Nøgleord
Cremet kartoffelsalat, Kartoffelsalat, Salat med blomkål
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
200
g
bacon, skået i tern
200
g
ærter, optøet
450
g
kogte kartofler
450
g
blomkål
1
lille rødløg, skåret i kvarte og strimler
Karrydressing
3
dl
creme fraiche
1
dl
mayonnaise
2
tsk
dijonsennep
2 1/2
tsk
karry
1/2
tsk
løgpulver
1/2
tsk
hvidløgspulver
1/2
tsk
sukker
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Steg baconen sprød på en pande, og lad den derefter køle af på lidt fedtsugende papir.
Bland imens ingredienserne til dressingen, og smag til med salt og friskkværnet peber.
Skær de kogte kartoflerne i mundrette bidder, og del blomkålet i mindre buketter.
Hæld kartofler, blomkål, ærter, bacon og rødløg i en skål sammen med dressingen, og vend det hele godt sammen
Top evt. med et drys grønt og lidt friskkværnet peber inden servering.
Video