Varm en pande op og steg løg og hvidløg i en sjat olie, til løgene er klare.
Tilsæt kødet og brun det godt af, og tilsæt derefter peberfrugt og jalapenos.
Drys krydderierne over og krydr med salt og friskkværnet peber og varm kødet igennem et par minutter.
Hæld salsa og bønnerne ved og vend det godt sammen, og sag tilmed salt og friskkværnet peber og evt. mere jalapenos/chili.
Fordel en skefuld salsa på hver tortilla og top med masser af oksefyld og drys med revet cheddar. Brug kun halvdelen af osten - resten skal på toppen.
Fold siderne ind over fyldet, og rul eller pak tortillaerne så de passer i størrelse til det ovnfast fad. Fortsæt til alle 4 er lavet.
Smør et ovnfast fad med en smule olie, og læg tortillapakkerne tæt heri.
Sprøjt toppen med en smule sprayfedt, smør dem med lidt salsa og drys med resten af osten.
Bag dem i en forvarmet ovn ved 200 grader, almindelig varme i 15 minutter – og skru derefter op til 220 grader, og bag dem videre i ca. 5 minutter eller til de er gyldne på toppen.