Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Cremet cajun orzo med friske tomater
Opskrift på lækker cremet cajun orzo med friske tomater.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Italiensk
Nøgleord
One pot, Orzo, Risini
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
1-2
skalotteløg, finthakket
3
fed
hvidløg, revet eller presset
400
g
cherrytomater, halveret
2 1/2
spsk
cajun krydderi - klik her for opskriften
1
dl
hvidvin (kan erstattes af bouillon)
400
g
orzo
7-8
dl
kyllingebouillon
1
dl
fløde
75
g
parmesan, fintrevet
10
stilke
frisk basilikum, bladene heraf
Olie
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Varm en pande op, og steg løgene klare i en god sjat olie.
Tilsæt tomater og hvidløg, og varm det igennem et par minutter, og drys derefter krydderiet over.
Hæld hvidvinen ved, og lad den koge inde et øjeblik, og tilsæt derefter orzo og halvdelen af bouillonen.
Tilbered din orzo, som du vil tilberede en risotto. Tilsæt løbende bouillon, og rør i den jævnligt, så den ikke brænder på.
Når orzo pastaen er ved at være mør tilsættes fløde og parmesan, og retten varmes igennem til parmesanen er smeltet.
Smag til med salt og friskkværnet peber, og rør til sidst de friske basilikumblade i.
Server straks, og top evt. med revet parmesan, friskkværnet peber og finthakket basilikum.
Video