1spskgul sennep (eller sød sennep)- jeg bruger French´s
1syltet drueagurk, finthakket - ca. 2-3 spsk
1 1/2tskhvidvinseddike
1tskketchup
1/2tskløg pulver
1/2tskhvidløgspulver
1/4tskrøget paprika (kan erstattes af almindelig paprika)
1/4tdksød paprika
Salt og peber
Sådan gør du
Big Mac dressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og peber.
Opbevar dressingen på køl til maden skal serveres.
Big Mac kødet
Varme en smule olie på en pande, og steg løgene af til de er klare.
Tilsæt kødet, krydr med salt og peber, og brun det godt af.
Hæld gulerødderne ved, tilsæt krydderierne og lad kødet stå ved middelvarme i 5 minutter, rør undervejs.
Hæld peberfrugten ved, rør det godt sammen og lad dem varme med i 4-5 minutter. Smag igen kødet til med salt og peber.
Sluk for blusset, hæld cheddarosten over, og vend det let sammen, så osten smelter. Den må gerne ligge lidt i klumper, det er bare lækkert.
Big Mac wrap
Fyld de lune fladbrød.Start med at smøre den ene halvdel med big mac dressing, top med en håndfuld salatblade, kød og løgringe. Ønkser du pommes frites i, lægges de også i nu.Rul wrappen sammen, og server straks.