1spskgul sennep (sød sennep) – jeg bruger French´s
1syltet drueagurk, finthakket - ca. 2-3 spsk
1 1/2tskhvidvinseddike
1tskketchup
1/2tskløg pulver
1/2tskhvidløgspulver
1/4tskrøget paprika (kan erstattes af almindelig paprika)
1/4tsksød paprika
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Big Mac dressing
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og friskkværnet peber.
Opbevar dressingen på køl til den skal serveres.Note! Er du som jeg vild med dressign, så lav du bare lidt ekstra.
Big Mac kød
Varm en smule olie på en pande, og steg løgene af til de er klare.
Tilsæt kødet, krydr med salt og peber, og brun det godt af.
Tilsæt gulerødderne, peberfrugt og krydderier, - og lad det stege med ved middelvarme i ca. 5-8 minutter, rør undervejs.
Sluk for blusset, hæld cheddarosten over, og vend det let sammen, så osten smelter. Den må gerne ligge lidt i klumper, - det er bare lækkert.
Big Mac salat
Bland salaterne og fordel halvdelen i 5 skåle.
Top med en håndfuld croutoner i hver skål, halvdelen af kødet og lidt dressing.
Fordel igen resten af salaten i de 4 skåle, top med det sidste kød, brødcroutoner, snittet løg, lidt revet cheddar og Big Mac dressing.*Du kan med fordel lave 1/2 portion ekstra dressing, - den plejer at gå ret godt når den bliver serveret ;-)