Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
Smaller
Normal
Larger
Print
Agurkebåde med tunsalat og chilimayo
Opskrift på sprøde agurkebåde med tunsalat og chilimayo.
Ret
Frokost, Snack
Køkken
Dansk
Nøgleord
Nem frokost, Sund frokost
Samlet tid
15
minutter
minutter
Calories
351
kcal
Ingredienser
Tunsalat med hytteost
1
ds
tun
125
g
hytteost
2
spsk
mayonnaise
1-2
spsk
rødløg, finthakket
1
spsk
purløg, finthakket
Citronsaft
Salt og friskkværnet peber
Derudover
1
agurk
Chilimayo
Sesam
Mikrogrønt, purløg eller lignende
Sådan gør du
Bland ingredienserne til tunsalaten og smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber. Sæt på køl.
Halver agurken på midten, og skær den derefter på den lange led, så du har 4 aflange stykker.
Skrab kernerne ud med en ske, og dup agurkebådene tørre med lidt køkkenrulle.
Fordel tunsalaten i agurkebådene, top med chilimayo og drys med sesam, mikrogrøn og friskkværnet peber.
Video
Nutrition
Calories:
351
kcal
|
Carbohydrates:
11
g
|
Protein:
16
g
|
Fat:
27
g
|
Saturated Fat:
5
g
|
Polyunsaturated Fat:
13
g
|
Monounsaturated Fat:
6
g
|
Trans Fat:
0.1
g
|
Cholesterol:
33
mg
|
Sodium:
580
mg
|
Potassium:
554
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sugar:
8
g
|
Vitamin A:
540
IU
|
Vitamin C:
11
mg
|
Calcium:
151
mg
|
Iron:
1
mg