Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Fiskeburger med fiskefilet og tatarsauce
Opskrift på fiskeburger med sprød fiskefilet og tatarsauce.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Dansk
Nøgleord
Burger, fiskefilet
Samlet tid
30
minutter
minutter
Servings
4
personer
Ingredienser
Sprøde fiskefileter
4
rødspættefileter
100
g
pankorasp
1-2
æg, sammenpisket
1
dl
hvedemel
1-2
l
smagsneutral olie
Salt
Tatarsauce
2 1/2
dl
mayonnaise
4-5
spsk
friske krydderurter, - jeg bruger dild, purløg og persille
1
spsk
kapers, finthakket
1-2
spsk
citronsaft, friskpresset
1
tsk
dijonsennep
1/2
tsk
løgpulver
Salt og peber
Derudover
4
burgerboller
1/4
agurk
1
gulerod
Sprøde salater
Sådan gør du
Tatarsauce
Bland alle ingredienserne til tatarsaucen, og smag til med salt og peber.
Opbevar tatarsaucen på køl til den skal serveres.
Sprøde fiskefileter
Varm en pande op med smagsneutral olie til den når en temperatur på ca. 175 grader.
Du kan med fordel bruge friture, hvis du har sådan én.
Dup rødspættefileterne tørre med lidt køkkenrulle, og fjern eventuelle urenheder.
Er fileterne meget store, kan du dele dem i 2.
Bland hvedemel med lidt fint salt, og vend rødspættefileterne heri.
Vend dem derefter i sammenpisket æg, og til sidst i pankorasp.
Friter fiskefileterne til de er gyldne og sprøde på begge sider.
Vend dem en enkelt gang undervejs.
Lad dem hvile på lidt fedtsugende papir, og krydr evt. med lidt ekstra salt.
Fiskeburger
Lun burgerbollerne.
Lav tynde strimler af agurken og gulerødderne med en kartoffelskræller.
Smør top og underbollen med tatarsauce, og læg sprøde salater i bunden.
Læg fisken ovenpå, top med agurk og gulerod shaves og slut af med topbollen.
Video