Smørstegt franskbrød med skinkesalat - Hapser med skinkesalat og syltede rødløg
Opskrift på små lækre hapser med skinkesalat, - nem og lækker appetizer.Denne portion passer til 4 personer med 3 til hver, – er der andre hapsede rækker den til 6-8 personer.
Hæld skinken i en minihakker eller lignende og blend til den er finthakket. Alternativt kan den finthakkes med en kniv.
Bland skinke med de øvrige ingredienser, og smag til med salt og peber.
Udstik 12 cirkler af brødskiverne, på ca. 4 cm i diameter.
Smelt en smule smør på en pande ved middel varme, og steg brødskiverne til de er sprøde og gyldne på begge sider, – ca. 3 min. på hver side. Lad dem derefter hvile på lidt køkkenrulle, – til de er kølet af.
Top brødskiverne med valgfri salat, derefter skinkesalat og afdryppede rødløg. Slut af med karse og friskkværnet peber.