Hæld alle ingredienserne, undtagen havregryn, til kikærtebøfferne i en blender, - krydr med salt og peber og blend til du har en grov masse.
Rør derefter havregrynene i, - start med 1 dl og lad "farsen" trække 10 minutters tid. Er farsen for blød, tilsætter du en halv dl mere.*Farsen skal kunne formes til flade bøffer i hænderne, - men den må endelig ikke blive for tør. *Imens farsen hviler kan du lave dressing og forberede grønt.
Varm en god sjat rapsolie op på en pande, form farsen til 4 flade bøffer, og steg dem ved god høj varme til de er gyldne og let sprøde på begge sider. Krydr dem gerne med en smule salt og peber på begge sider.Sørg for at give dem god varme inden du vender dem.
Urtedressing
Bland ingredienserne til urtedressingen, og smag til med salt og peber.
Stil til side til burgerne skal samles.
Vegetar burger
Varm burgerbollerne i ovnen.
Smør den nederste bolle med urtedressing og top med salater, gulerod, agurk og rødløg.
Læg kikærtebøffen ovenpå, smør denne med dressing og top igen med resten af salaten, gulerod, rødløg og agurk. Luk burgeren med top bollen og server.