Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Toast Skagen - Skagen toast
Toast Skagen - Skagen toast. En svensk klassiker - Rejesalat på ristet franskbrød.
Ret
Frokost
Køkken
Svensk
Nøgleord
Højtbelagt smørrebrød, Pålægssalat, Rejer, Smørrebrød
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
2
personer
Calories
443
kcal
Ingredienser
250
g
rejer, vægt uden skal og/eller lage
2
skiver
brød
75
g
creme fraiche
75
g
mayonnaise
1/2
tsk
dijon
1
spsk
friskpresset citronsaft
2
spsk
finthakket dild
Lidt grønt - brøndkarse eller lignende
Salt og friskkværnet peber
Evt. smør
Sådan gør du
Pil rejerne, eller dræn dem for væde hvis du bruger rejer i lage. Rens dem fri for urenheder og dup dem tørre med lidt køkkenrulle.
Rist brødet i en brødrister - eller steg det i smør på en pande.
Bland imens ingredienserne til dressingen og smag til med salt og friskkværnet peber. Vend rejerne i dressingen.
Smør evt. brødskiverne med smør og top med en smule grønt, et godt lag rejesalat og lidt ekstra grønt på toppen.
Krydr med friskkværnet peber og server.
Video
Nutrition
Calories:
443
kcal
|
Carbohydrates:
4
g
|
Protein:
27
g
|
Fat:
36
g
|
Saturated Fat:
8
g
|
Polyunsaturated Fat:
17
g
|
Monounsaturated Fat:
8
g
|
Trans Fat:
0.1
g
|
Cholesterol:
239
mg
|
Sodium:
405
mg
|
Potassium:
396
mg
|
Fiber:
0.1
g
|
Sugar:
2
g
|
Vitamin A:
289
IU
|
Vitamin C:
4
mg
|
Calcium:
122
mg
|
Iron:
1
mg