Opskrift på en nem og lækker svensk pølseret - cremet og helt uimodståelig.
Ret Frokost, Hovedret
Køkken Dansk
Nøgleord Pølser, Pølseret
Samlet tid 30 minutterminutter
Servings 4Personer
Author Dianna
Ingredienser
20g
smør
2spsk
olie
1løg, finthakket
2fed
hvidløg, finthakket
3tskpaprika
1/4tskstærk paprika (eler chilipulver)
100g
tomatkoncentrat
8gode pølser, skåret i mundrette bidder
800gkogte kartofler, skåret i tern
3dl
piskefløde
1spsk
ketchup
Salt og friskkværnet peber
Finthakket purløg
Sådan gør du
Smelt smør og olie på en pande, og steg løg og hvidløg til løgene er klare.
Tilsæt begge slags paprika og vend det godt sammen, og tilsæt derefter tomatkoncentrat og lad det stege med et par minutter.
Hæld pølserne ved og lad dem brune med i ca. 5 minutter.
Tilsæt kartoflerne sammen med piskefløde og ketchup og varm retten igennem i ca. 10 minutter ved middel varm. Det må ikke buldre for meget, så kartoflerne går i stykker. Rør forsigtigt undervejs.
Smag til med salt og friskkværnet peber og tilsæt evt. en smule mere fløde hvis retten mangler sauce.
Server straks med masser friskhakket purløg på toppen.