Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Stir fry med hakket oksekød
Opskrift på nem og hurtig stir fry med hakket oksekød og spidskål.
Ret
Hovedret
Køkken
Asien
Nøgleord
Nem aftensmad, Stir fry
Samlet tid
20
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
404
kcal
Ingredienser
500
g
hakket oksekød
3
fed
hvidløg, finthakket
2
spsk
frisk ingefær, finthakket
3
forårsløg, snittet
2
peberfrugter, skåret i strimler
1
lille spidskål, snittet
7
stilke
basilikum, gerne thai basilikum
Friskkværnet peber
Olie
Stir fry sauce
1
dl
hoisinsauce
1/2
dl
soya
1/4
dl
ponzu
1
tsk
chiliflager
1
tsk
maizena
Til servering
Ris eller nudler
Sesam eller peanuts
Sådan gør du
Varm en pande op, og brun kødet godt af i en sjat olie.
Tilsæt hvidløg, ingefær, forårsløg, peberfrugt og spidskål, og steg det af ved højnvarme i 3-4 minutter.
Bland imens ingredienserne til saucen og pisk eller ryst dem sammen i et glas, og hæld dem over fyldet på panden.
Tilsæt friske basilikumblade og vend det hele godt sammen, og varm retten igennem et minuts tid og krydr med friskkværnet peber.
Server med ris eller nudler og et drys sesam eller peanuts på toppen.
Video
Nutrition
Kalorier:
404
kcal
|
Kulhydrater:
17
g
|
Protein:
24
g
|
Fedt:
26
g
|
Mættet fedt:
10
g
|
Flerumættet fedt:
1
g
|
Enkeltumættet fedt:
11
g
|
Transfedt:
2
g
|
Kolesterol:
90
mg
|
Natrium:
649
mg
|
Kalium:
553
mg
|
Fiber:
2
g
|
Sukker:
9
g
|
A-vitamin:
601
IU
|
C-vitamin:
51
mg
|
Kalcium:
66
mg
|
Jern:
3
mg