Hæld hvidvinen i en lille kasserolle og læg løgene heri. Lad det reducere til det halve og fjern derefter løget.
Tilsæt vand, bouillon og fløde og kog op.
Skru ned til middel varme og rør osten ud i saucen til den smelter - smag til med salt og lad den derefter stå ved svag varme imens resten tilberedes.
Lige inden servering kan du med fordel smide en stavblender i saucen og skumme den op. Det er dog ikke et must.
Fisken
Krydr pighvarren med salt og friskkværnet peber på begge sider.Er stykkerne tynde, kan du lægge et fint snit i fisken, og folde stykket så det bliver tykkere.
Smelt smørret på en pande ved middel varme sammen med olien, og steg fisken gylden i et par minutter på hver side – alt efter tykkelsen. Læg fisken til side på en tallerken.
Stegte porre og asparges
Smelt smørret på en pande, og steg porrerne ved middel varme i et par minutter.
Knæk de grønne asparges hvor de naturligt knækker og smid dem på panden sammen med porrerne, og giv dem 1-2 minutter.
Krydr med salt og friskkværnet peber og sluk for blusset.
Anretning
Skum evt. saucen op med en stavblender inden servering og sørg for at saucen er gennemvarm.
Hæld saucen i bunden af 4 dybe tallerkener og dryp evt. med en smule urteolie.
Fordel porrerne på tallerkenerne og læg fisken ovenpå.
Top med stegte asparges, frisk bælgede ærter og lidt grønt - og krydr med friskkværnet peber inden servering.