Gnid kyllingen ind i tacokrydderi, og læg det tæt i et ovnfast fad.
Dæk fadet med staniol, og sæt det i en forvarmet ovn ved 130 grader, almindelig varme, og tilbered det i 3 timer.
Træk derefter kødet fra hinanden med 2 gafler, og bland det med juicen fra fadet, som kyllingen har afgivet under tilberedning.Smag til med salt og friskkværnet peber
Pulled kylling - Den hurtige metode
Kog kylligebrysterne i letsaltet vand i ca. 10 minutter.
Læg dem på et skærebræt og træk kødet fra hinanden med 2 gafler.
Varm en pande op med en sjat olie og tilsæt kødet og taco krydderi. Lad kødet stege i 4-5 minutter og smag til med salt og friskkværnet peber.
Sprød tortilla med pulled chicken
Læg i snit ind til midten på hver tortilla pandekage.
Fordel fyldet - pulled chicken, grønt og tortillachips på "de 4 felter/kvarte", og fold nu tortillaen med urets retning. (Se hvordan i videoen over opskrift)
Steg dem sprøde i en smule olie på en pande eller læg dem i panini grillen og tilbered dem til de er gennemvarme og osten smeltet.
Server dem f.eks. toppet med kold creme fraiche, salsa og guacamole - og med sprøde tortilla chips, pommes eller en grøn salat.