Del dejen i 6 lige store stykker, og mas dejen ud i formene. Skær overskydende dej væk fra kanterne.Bruger du færdig dej og er den rund, deles denne i 4 stykker, og det overskydende dej som du skærer fra når formene fyldes, rulles ud på ny og bruges til de sidste 2 forme.Bruger du en færdig dej og er den firkantet rækker den fint til 6 forme.
Prik bundene med en gaffel og blind bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader, almindelig varme, i ca. 8-10 minutter.Læg evt. et lille stykke bagepapir over hver dej og fyld med tørre bønner eller lignende inden blindbagning – så holdes dejen bedre på plads.
Varm imens en pande om, og steg løg og hvidløg klare i en smule olie.
Tilsæt spinaten og steg den med til den falder sammen og sider væden. Krydr med salt og friskkværnet peber. Sæt det til side.
Pisk også æg og mælk sammen og krydr med salt og friskkværnet peber.
Fordel spinat og revet ost i de blindbagte tærtebunde, top med tomater og fordel derefter æggene over fyldet - det skal gå lige til kanten af dejen.
Bag tærterne videre i ca. 30-35 minutter, til de er gyldne og gennembagt.
Lad dem køle let af inden de fjernes fra formene.
Læg en skefuld burrata på toppen, dryp med olivenolie og drys evt. med chiliflager, basilikumblade og friskkværnet peber.