Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
Nutrition Label
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Sandwich med tunsalat, hytteost og chilimayo
Opskrift på nemme og lækre sandwich med tunsalat med hytteost og spicy mayo
Ret
Frokost
Køkken
Dansk
Nøgleord
Frokost sandwich, Nem aftensmad, sandwich
Samlet tid
15
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
189
kcal
Ingredienser
Tunsalat med hytteost
2
ds
tun
250
g
hytteost
2-3
spsk
mayo
1
lille rødløg, finthakket
2
spsk
purløg, finthakket
1/2
citron, saften heraf
Salat og friskkværnet peber
Derudover
4
sandwich brød
Chilimayo
Salat eller mikrogrønt
Sådan gør du
Hæld tun, hytteost, mayo, rødløg og purløg i en skål og rør det godt sammen. Smag til med friskpresset citronsaft, salt og friskkværnet peber.
Lun brødene på en brødrister eller i en paninigrill.
Fordel tunsalaten på underbollerne, og drys med mikrogrøn eller lidt sprøde salater. Smør overbollen med spicy mayo og luk dine sandwich.
Server straks eller pak dem sammen til madpakken, skovturen eller lignende.
Video
Nutrition
Calories:
189
kcal
|
Carbohydrates:
17
g
|
Protein:
10
g
|
Fat:
9
g
|
Saturated Fat:
2
g
|
Polyunsaturated Fat:
4
g
|
Monounsaturated Fat:
2
g
|
Trans Fat:
0.02
g
|
Cholesterol:
14
mg
|
Sodium:
363
mg
|
Potassium:
145
mg
|
Fiber:
1
g
|
Sugar:
4
g
|
Vitamin A:
159
IU
|
Vitamin C:
4
mg
|
Calcium:
113
mg
|
Iron:
1
mg