Hæld alle ingredienserne i en skål, og pisk det godt sammen med en håndmixer til cremen tykner og får en lækker og luftig konsistens.
Smag til med salt og friskkværnet peber, og evt. mere peberrod. *Brug et frisk stykke peberrod som du selv river, det giver den bedste peberrodscreme.
Opbevar cremen på køl til hapserne skal samles - cremen holder fint i 2-3 dage på køl.
Vaffel rösti med røget laks og peberrodscreme
Læg de optøede rösti kartofler i et varmt vaffeljern, og mas dem flade. Bag dem til de er gyldne og sprøde.Fortsæt til alle kartofler er færdige, og læg dem løbende til side på en bageris, så de forbliver sprøde. Lad dem køle af, så cremen ikke smelter.
Smør en smule peberrodscreme på bunden af hver rösti, og læg et stykke røget laks på toppen. Dup flere toppe af peberrodscreme på toppen, og pynt med brøndkarse eller dild.Jeg holder cremen på sprøjtepose, så er den nem lige at toppe på laksen.