Go Back
Email Link
Udskriv
Opskriftsbillede
Ernæringsetiket
–
+
portioner
Smaller
Normal
Larger
Print
Rejesalat
Opskrift på klassisk rejesesalat - Cremet rejesalat med dild
Ret
Frokost
Køkken
Dansk
Nøgleord
Pålægssalat, Rejer
Samlet tid
10
minutter
minutter
Servings
4
personer
Calories
289
kcal
Ingredienser
320
g
rejer - drænet vægt
1
dl
mayonnaise
1
dl
creme fraiche
1
lille tsk
dijonsennep
2
spsk
frisk dild, finthakket
1
spsk
friskpresset citronsaft
Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Dræn rejerne for væde og dup dem tørre med lidt køkkenrulle.
Rør ingredienserne til dressingen sammen, og smag til med salt og friskkværnet peber - og evt. mere citronsaft.
Vend rejerne i dressingen og sæt rejesalaten på køl til den skal serveres.
Video
Nutrition
Kalorier:
289
kcal
|
Kulhydrater:
2
g
|
Protein:
17
g
|
Fedt:
24
g
|
Mættet fedt:
6
g
|
Flerumættet fedt:
12
g
|
Enkeltumættet fedt:
5
g
|
Transfedt:
0.1
g
|
Kolesterol:
154
mg
|
Natrium:
276
mg
|
Kalium:
255
mg
|
Fiber:
0.1
g
|
Sukker:
1
g
|
A-vitamin:
189
IU
|
C-vitamin:
2
mg
|
Kalcium:
80
mg
|
Jern:
1
mg