Form kødet til 4 lige store hakkebøffer, krydr med salt og peber.
Smelt smørret på en pande, og steg bøfferne ved høj varme til er flotte brune på begge sider. De skal ikke tilberedes færdigt på panden, det bliver de i ovnen. Læg bøfferne på en tallerken, eller i en ovnfast fad hvis retten skal tilberedes i sådan et, og stil til side.Jeg har tilberedt retten i min pande, - så der lægges bøfferne blot til side på en tallerken.
Steg bacon af i fedtresterne på panden, - det skal steges til baconen er gyldne og let sprød.
Tilsæt derefter svampene og steg dem med ved god høj varme til de har smidt noget af væsken.
Tilsæt løg, hvidløg og porre, og steg med et par minutter. Krydr med friskkværnet peber og lidt salt.Gem toppene af porrerne, snit disse i ringe, og vend dem i saucen lige inden den kommer i ovnen, så beholder de en fin farve.
Drys med hvedemel og vend det godt sammen, og hæld derefter hvidvinen over, og lad den koge ind.
Tilsæt bouillon og fløde, og lad saucen små simre i ca. 5 minutter.
Smag saucen til med salt og peber, husk bøfferne også vil afgive lidt, - og vend til sidst de grønne porretoppe i.
Sluk for blusset og læg bøfferne ned i saucen, - du kan enten dække dem helt med sauce, eller lade toppen være fri.Tilberedes retten i et ovnfast fad, hældes saucen blot ved bøfferne, - helt samme fremgangsmåde.
Bag dem i en forvarmet ovn, ved 200 grader, almindelig ovn, i ca. 15-20 minutter, - alt efter tykkelse på bøfferne, og hvordan du ønsker dem tilberedt.
Top retten med fintsnittet forårsløg og persille, og server med ris, pasta, kartofler, mos eller lignende.