Kog spaghettien al dente og skyl den derefter i koldt vand, – lad den dræne i en sigte.
Hvis kyllingen er fersk, skæres denne i strimler, – krydr med salt og peber, og steg af i ca. 4-5 minutter ved middel varme. Læg til side i en skål.Bruges rester af tilberedt kylling skæres dette blot i strimler/plukkes af benene og lægges til side i en skål.
Bland spaghettien med kylling, pesto og ruccola, krydr med salt og peber og rør det godt sammen.
Calzone
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler.
Fordel mascarponen på alle pizzabundene, – undlad at smøre det helt ud til kanten.
Top derefter med revet mozzarella, samt blandingen med spaghetti. Gør det i lag, så der også kommer mozzarella ind imellem lagene. Fortsæt til fyld og mozzarella er brugt.
Luk forsigtigt pizzaerne. Smør evt. kanterne med en smule vand, tryk kanterne sammen og rul dem lidt ind mod fyldet.
Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn ca. 15-18 min ved 250 grader.