Go Back
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Kold asiatisk nudelsalat
Opskrift på den lækreste asiatisk inspirerede nudelsalat med kål, edamame og den lækreste marinade.
Ret
Salat, Tilbehør
Køkken
Asien, Thai
Samlet tid
15
minutter
Antal
4
personer
Ingredienser
Salaten
250
g
ægnudler
250
g
gulerødder, groftrevet
1/2
lille lilla spidskål, fintsnittet
2-3
forårsløg, snittet
100
g
edamamebønner, optøede
- vægt uden bælg
1
håndfuld
saltede cashewnødder
Marinade
3/4
dl
soya
1/2-1
lime, saften her
1
fed
hvidløg, fintrevet eller presset
1
spsk
fintrevet ingefær, ca. 2 cm.
2
spsk
sesam
Sådan gør du
Marinade
Bland soya med hvidløg, ingefær samt saft og fintrevet skal af 1/2 lime.
Rist sesamfrøene på en tør pande til de tager farve og afgiver aroma, og hæld dem ned i soyasaucen. Rør godt rundt.
Lad marinaden trække imens salaten laves.
Salaten
Tilbered nudlerne som beskrevet på pakken og skyld dem derefter i rigeligt koldt vand.
Vend nudler sammen med de snittede grøntsager.
Hæld marinaden over, vend det hele godt sammen, og top med saltede cashewnødder.