Go Back
+ servings
Barbecue Short Ribs - Opskrift på barbecuemarinerede Short Ribs

Barbecue Short Ribs

Opskrift på lækre barbecue marinerede Short Ribs
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Ret: Hovedret
Køkken: Amerikansk, Dansk
Samlet tid: 2 days 1 time
Antal: 4 personer

Ingredienser

Sådan gør du

  • Gnid benene med salt og pak dem i dobbelt vakuum pose sammen sammen med peberkornene. Benene har skarpe kanter, det er derfor jeg bruger dobbelt pose, - så jeg sikre der ikke går hul under tilberedning.
  • Lad benene tilberede sous vide i 48 timer ved 70 grader.
  • Tag benene ud af posen, smør dem med hjemmelavet barbecue sauce og lad dem hvile i ca. 30 min. Kødet er meget mørt, så håndter det forsigtigt, så ikke det falder fra hinanden.
  • Grill stykkerne over direkte varme og pensl med mere barbecue sauce under tilberedning. Vend dem forsigtigt så ikke de går i stykker, og grill dem på alle sider til barbecue saucen er karamelliseret.
  • Server dem med masser af lækkert grill tilbehør.