Go Back
+ servings
Pommes rösti - Opskrift på sprøde rösti kartofler

Sprøde rösti kartofler

Opskrift på lækre sprøde rösti kartofler.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1,2 kg

    kartofler

  • 1

    løg, finthakket

  • 2

    æg, s/m

  • Salt og peber

  • Rapsolie til stegning

Sådan gør du

  • Skræl kartoflerne og riv dem derefter groft på et rivejern.
  • Pres så meget væde ud som muligt gennem et viskestykke.
  • Rør kartoflerne grundigt sammen med æg og løg, og krydr med salt og peber.
  • Varm en god sjat olie op på en pande og steg kartoflerne til de er sprøde og gyldne på begge sider.
  • Server mens de er sprøde og varme.