Spidskålssalat med grønkål, nektariner og fetadressing
Opskrift på den skønneste spidskålssalat med grønkål, nektariner go fetadressing.
Ret Salat, Tilbehør
Køkken Dansk
Nøgleord Grill tilbehør
Samlet tid 20 minutterminutter
Servings 4Personer
Calories 319kcal
Author Dianna
Ingredienser
Salaten
1
spidskål
4store blade
grønkål
2
nektariner
100g
feta
Cremet fetadressing
3dl
creme fraiche, - gerne 18%
100g
feta
2spsk
finthakket purløg
1tsk
æblecidereddike
1/2tsk
dijonsennep
1/4tsk
hvidløgspulver
1/4tsk
løg pulver
Salt og peber
Sådan gør du
Cremet fetadressing
Rør creme fraiche, dijonsennep, purløg, æblecidereddike og krydderier sammen i en skål.
Smuldr fetaen i blandingen og rør det godt ind i dressingen, og smag til med salt og peber.
Opbevar dressingen på køl til den skal serveres.
Salaten
Overhæld grønkålen med kogende vand og skyld derefter straks i rigeligt koldt vand, - på den måde får du en smuk grøn farve. Dup stykkerne tørre i et viskestykke.
Snit spidskålen ultra fint og læg den i en skål.
Hak grønkålen groft og vend den sammen med spidskålen.
Skær nektarinerne i fine skiver.
Anret kålsalaten på et fad, top med skiver af nektariner og fordel fetaen i større stykker.
Top salaten med fetadressing og server resten af dressingen i en skål ved siden af.
Video
Noter
Giv evt. salaten lidt friskkværnet peber inden servering, det smager virkelig dejligt.