Go Back
+ servings
Blomkålsris - Nem opskrift på blomkålsris på 5 min.

Blomkålsris

Opskrift på lækre, nemme og sunde blomkålsris.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 5 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 2

    blomkål

  • Evt. lidt finthakket persille til toppen

Sådan gør du

Blomkålsris

  • Rens blomkålene fri for blade og del dem i store buketter, eller hvad der er nemmest for dig at håndtere.
  • Riv blomkålene groft på et givejern og hæld dem i en skål.
  • Overhæld dem med kogende vand, meget gerne bouillonvand, og lad dem trække i 1 1/2 - 2 min.
  • Hæld dem igennem en sigte (ad to omgange), og lad dem dræne godt for væde, - vend dem med en ske i sigten så alt vandet løber fra.
  • Server de lune blomkålsris, evt. toppet med lidt persille, som tilbehør til dagens middag.