Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
Print
Blomkålsris
Opskrift på lækre, nemme og sunde blomkålsris.
Køkken
Gourministeriet
Samlet tid
5
minutter
minutter
Servings
4
Personer
Author
Dianna
Ingredienser
2
blomkål
Evt. lidt finthakket persille til toppen
Sådan gør du
Blomkålsris
Rens blomkålene fri for blade og del dem i store buketter, eller hvad der er nemmest for dig at håndtere.
Riv blomkålene groft på et givejern og hæld dem i en skål.
Overhæld dem med kogende vand, meget gerne bouillonvand, og lad dem trække i 1 1/2 - 2 min.
Hæld dem igennem en sigte (ad to omgange), og lad dem dræne godt for væde, - vend dem med en ske i sigten så alt vandet løber fra.
Server de lune blomkålsris, evt. toppet med lidt persille, som tilbehør til dagens middag.
Video