Go Back
+ servings
Kartofler med caviar - Opskrift på den lækreste appetizer

Ovnbagte kartofler med caviar

Opskrift på nem og fantastisk lækker appetizer med ovnbagte kartofler og caviar.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 20

    små kartofler, - mundret størrelse

  • 1 ds

    god caviar

  • 4 spsk

    creme fraiche 38%

  • 1 håndfuld

    rodfrugt chips, blå chips eller lignende

  • Salt

  • Olie

Sådan gør du

  • Rens kartoflerne fri for urenheder og dup dem tørre i et viskestykke.
  • Vend dem i en smule olie og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir, - krydr med salt.
  • Bag kartoflerne i en forvarmet ovn ved. 180 grader, almindelig ovn, i ca. 30-40 min.
  • Lad kartoflerne køle af på køkkenbordet.
  • Skær et kryds i toppen af hver kartoffel og mas den let så den åbner sig. Placer en klat creme fraiche på toppen af hver kartoffel og top derefter med caviar.
  • Anret på et fad og knus en håndfuld chips ud over kartoflerne, og server med et lækkers glas champagne.