Go Back
+ servings
Pizza med serrano, gedeost og friske figner - Inspiration til topping

Pizza med serrano, gedeost og friske figner

Opskrift på den lækreste tapas pizza toppet med gedeost, serrano og friske figner.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

Topping

  • 250 g

    mascarpone

  • 2

    bøffel mozzarella, åbnet og drænet for væde

  • 2

    gederuller

  • 2 pk

    god lufttørret skinke, silkeskåret - ca. 16 skiver

  • 4

    friske figner

  • 2 store håndfulde

    ruccola

  • En god balsamico creme, - jeg bruger gerne den fra Hr. Skov

  • Friskkværnet peber

Sådan gør du

  • Skær gederullerne i skiver på ca. 1/2 - 1 cm i tykkelsen.
  • Skyl fignerne og skær dem i både.
  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel klatter af mascarpone og mozzarella på bundene, og slut af med skiver af gedeost.
  • Krydr med friskkværnet peber og bag pizzaerne i ca. 15 min. ved 250 grader.
  • Lad pizzaerne hvile et øjeblik inden de toppes med lufttørret skinke, friske figner, ruccola og balsamico creme.