Bland dijonsennep, sirup og hvidvinseddike i en skål og rør det godt sammen.
Tilsæt olivenolien lidt ad gangen og pisk den godt sammen. Det er vigtigt at man kun tilsætter lidt olivenolie ad gangen og pisker grundigt med et piskeris, - ellers risikerer man at den skiller, fremfor man får en lækker fed rævesauce.
Tilsæt til sidst finthakket dild, og smag til med salt og peber.
Anretning
Udstik brødet i 4 ringe og steg dem gyldne i smørret.
Snit fennikel ultra tyndt, gerne på et mandolinjern, og bland det herefter med dild. Er dit fennikel ikke helt friske, og derfor ikke sprødt, kan det med fordel lægges i lidt isvand i 5 min., for derefter at dræne i en sigte, det gør skiverne dejlig sprøde. Herefter kan det blandes med dild.
Top de sprøde brødskiver med røget laks og derefter en lille håndfuld fennikel crudité, og pynt med syltede sennepsfrø.
På tallerkenen lægges 2 halve ringe af rævesauce der pyntes med dild og syre.