Go Back
+ servings
Kartoffelpizza med mascarpone - Opskrift på pizza bianco

Kartoffelpizza med timian og mascarpone

Opskrift på skøn pizza bianco med kartofler, mascarpone og timian.
Ingen bedømmelser
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 1 time 30 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 1 portion

    pizzadej

  • 2

    bøffelmozzarella, åbnet og drænet for væde

  • 250 g

    mascarpone

  • 8 mellemstore kartofler
  • 1 håndfuld

    frisk timian, bladene heraf

  • 3 spsk

    olivenolie

  • Salt og peber

Sådan gør du

  • Skær kartoflerne i ultra tynde skiver, gerne på et mandolinjern og dup dem tørre i et viskestykke. Vend dem i olivenolien sammen med timian.
  • Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
  • Fordel bøffel mozzarella og mascarpone på bundene.
  • Top med et tæt lag kartoffelskiver og krydr med salt og peber.
  • Bag pizzaerne til de er sprøde og gyldne, - i ovn, ca. 15 min ved 250 grader.
  • Server pizzaerne med lidt frisk timian på toppen.