Go Back
Brombærmarmelade - Opskrift på syltetøj med brombær

Brombærmarmelade

Opskrift på nem og lækker brombærmarmelade.
Denne portion giver til et almindeligt syltetøjsglas.
5 fra 1 stemme
Udskriv Pin
Køkken: Gourministeriet
Samlet tid: 20 minutter
Forfatter: Dianna

Ingredienser

  • 350 g

    brombær (frost eller friske)

  • 180 g

    sukker

  • 1/2

    citron, saften heraf

  • 2

    stjerneanis

  • 1/4 tsk

    rød melatin

  • Atemon

Sådan gør du

  • Bland melatin med en spsk sukker og stil det til side.
  • Skyl og rens brombærrene (hvis de er friske) og hæld dem i en gryde sammen med resten af sukkeret, citron og stjerneanis.
  • Kog op og skru derefter ned på middel varme og lad marmeladen koge i 10 min., - rør jævnligt og mas evt. brombærrene med et piskeris.
  • Tilsæt melatin blandet med sukker under omrøring og kog videre et par minutter.
  • Fjern stjerneanis og hæld marmeladen på et atemon skyllet syltetøjsglas og stil på køl.