Go Back
Email Link
Udskriv
Recipe Image
–
+
servings
Udskriv
Pizza bianco med kantareller, majs og mascarpone
Opskrift på en fantastisk lækker vegetar venlig pizza toppet med kantareller og majs.
Ret
Frokost, Hovedret
Køkken
Gourministeriet, Italiensk
Samlet tid
1
time
30
minutter
Antal
4
Personer
Forfatter
Dianna
Ingredienser
1
portion
pizzadej
- klik her
Topping
2
majskolber (majs fra dåse eller frost kan også bruges)
250
g
mascarpone
3
bøffel mozzarellaer, åbnet og drænet for væde
200
g
kantareller
Frisk blød timian til toppen
Salt og peber
Sådan gør du
Skyl majskolberne og pak dem ind i alufolie med den blanke side indad. Bag dem i en forvarmet ovn i ca. 20 min. ved200 grader.
Befri dem derefter for blade og tråde, og skær dem langs stokken så de lige akkurat hænger sammen i stykker.
Børst kantarellerne fri for urenheder med en blød børste.
Del dejen i 4 og rul ud i tynde cirkler på ca. 30 cm i diameter.
Fordel klatter af mascarpone og mozzarella på bundene.
Top dem med kantareller og majs, og bag dem i ca. 15 min. ved 250 grader.
Top pizzaerne med frisk blød timian, rigeligt friskkværnet peber og lidt salt.